Reviews


5 stars after 1709 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, wel aardig aan de prijs. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten van het heerlijke eten 7/31/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 7/30/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers bereid eten…..royale porties….. keurige bezorging….. voor herhaling vatbaar. 7/30/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat er nu ook porties zijn voor de kleine trek. Het was weer erg lekker. 7/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. bezorging top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat tonijn niet meer te kiezen is. Verder uitstekend - 2 pers 3 gangen menu TOP. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beter wordt het niet! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 7/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker en keurig op tijd afgeleverd is echt aan te bevelen 7/23/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 7/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder smakelijk en niet alledaags. 7/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. We zijn in korte tijd vaste klant geworden. 7/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 7/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Poke bowls waren heerlijk!! 7/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 7/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Ik vind het een beetje aan de prijs maar krijg er wel kwaliteit voor terug. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Dit gaan we vaker doen 7/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals we gewend zijn van eten met stokjes 7/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vega menu verdient ook een dikke plus 7/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De afhaal is 3 omdat ik het veel leuker zo vinden als er ook in Gendt bezorgd zou worden! 7/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd 7/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk👍 7/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was het weer buitengewoon heerlijk. Wat een luxe om deze parel in Huissen te hebben. 7/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit was minder dan wij gewend zijn van Stokkies. Het wordt ook tijd om wat meer te variëren met de groentes. 7/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 7/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Vandaag voor de eerste keer hun spekkoek geprobeerd. Anders dan verwacht met met een woord verrukkelijk!!! 7/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, mooie porties en erg lekker 7/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer lekker gegeten na een vlotte en vriendelijke levering. 7/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Foutje bij levering werd keurig naar tevredenheid opgelost. 7/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker 7/7/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op smaak, lekkere combinatie van smaken. 7/6/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Whauw!!!! Super lekker, voor herhaling vatbaar. 7/6/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was voor de zoveelste keer weer prima verzorgd.Maar vooral zooooooooo lekker.Bedankt. 7/5/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 👍🏾 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd met verschillende groenten. 7/3/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pokebowl! 7/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2021
Met Stokkies 5 stars after 1709 reviews
Met Stokkies