Reviews


5 stars after 705 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijk 7/2/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers. Goed warm. Knapperige groente. Goed van smaak. Aanrader 7/1/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
site werkt bijna perfect, ik kon alleen in de winkelwagen niet de postcode wijzigen???? maar met een foute postcode was ons eten er nog heel snel, bedankt! 6/29/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk zo πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd en wederom heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk. voor het eerst ook vegetarisch gegeten. Prima. Dat je er nu ook heerlijk ijs kunt bestellen maakt het af. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Ik ben fan 😊 6/26/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Echt een aanrader! 6/25/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel grappig was dat ik een kokos rode curry soep had besteld, maar dat die helemaal wit was. 6/25/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker man πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 6/24/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Knapperige verse groenten en smaalvol geheel. Bezorging duurde wat langer dan aangekondigd. Website is overzichtelijk maar niet heel handig op een mobiele telefoon. 6/24/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pokebowls mogen ontvangen! Bezorger was zo attent om op het raam te kloppen in plaats van aan te bellen in verband met eventueel slapende kinderen. Hoewel wij geen kinderen hebben vond ik dit wel een super service! 6/24/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van de heerlijke pokebowls gamba en tonijn. Al mag er natuurlijk altijd wat meer inπŸ˜‰ 6/24/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten voor een een prima prijs. De service is overigens ook erg goed! 6/22/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekker eten, heb er echt van genoten, leuk concept ook. Website is super makkelijk in gebruik. Ik zou het zeker aanraden bij mensen! Klantcontact bij afhalen kan wat beter/leuker maar misschien was het gewoon erg druk. Ik ben in elk geval een blije klant! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl zalm is een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijk gegeten !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd bezorgd, heel smakelijk en goed warm zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer smullen! Toppie!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 6/20/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, keurig verpakt, ruim voldoende 6/20/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten echt top!! 6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig, echte aanrader! 6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was mooi op tijd klaar. Het ziet er mooi verzorgd uit en het smaakt heerlijk! Echt een aanrader! 6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! Wederom bedankt! 6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top!! Bedankt!! 6/19/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had al een mail gestuurd dat er een grote laag vocht onderin de poke bowl zalm zat. Daar was ik minder blij mee. 6/18/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tomatensoep was verrukkelijk !! 6/17/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we hebben er weer super van genoten zoals iedere keer. Top! 6/15/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk kokos/curry soep gehad en de dunne noedels met zoet/zure saus! Ik moest even wachten bij het afhalen, maar thuis was het dan ook nog lekker warm! Het enige nadeel: ik had zonder paddestoelen besteld en helaas zaten er toch twee in..... 6/15/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk πŸ˜‹ 6/15/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 6/13/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas dit keer een bowl rauwe zalm die ik grotendeels heb laten staan. Rijst dreef in vocht en zalm was zacht, slap. 6/13/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was Heerlijk 6/13/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat veel vocht in de pokebowl. 6/13/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, van top kwaliteit! 6/12/2020
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat je ook besteld het stelt je nooit teleur. Alles is lekker!!! Vers en goed bereid. 6/12/2020
Met Stokkies 5 stars after 705 reviews
Met Stokkies