Reviews


5 stars after 2444 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was mooi op tijd en heerlijk 2/4/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 2/4/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, ik heb genoten! 2/3/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De soto ajam was echt te zout. De eerste keer na tig keer bestellen een opmerking .. dus jullie kunnen het hebben! 2/1/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend van smaak en alles bijzonder vers! Top prijs kwaliteit verhouding. 1/30/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit eten, en snelle bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, maar helaas duurde de bezorging wat lang. 1/28/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch heerlijk eten!! 1/28/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waar normaliter alles snel en warm wordt bezorgd was het nu naar dik anderhalf uur pas bezorgd (met maar drie items). Helaas arriveerde deze ook koud, de roasted steak had ook geen saus.. 1/28/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De avocado is al een tijdje verdwenen in de bowls, dit maakt het wel echt af. Jammer! 1/26/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect geregeld en heerlijk gegeten 1/25/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu een paar keer een bestelling geplaatst en elke keer snelle en vriendelijke service. Heerlijke gerechten van goede kwaliteit. Wij zullen blijven bestellen! 1/25/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weeeeer heerlijk!! 1/21/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! 1/20/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! 1/20/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/19/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten en ruim voldoende porties 1/14/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top 1/14/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden dunne noodles met kip en satésaus ...hebben wij al jaren maar dit keer vonden wij het niet lekker . Aan de kip een vreemde smaak en was net alsof wij Maggie proefde en dat overheerste erg. ..ook is de satésaus niet meer zo lekker , net of ze andere satésaus hebben.. echt jammer 1/12/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/9/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde dit keer iets langer dan anders maar het was verrukkelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!! Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zowel wij als ons bezoek hebben weer genoten. bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker Goede temperatuur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker!! 12/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen graag eten bij Met Stokkies. Vaak een pokebowl of een wokbox. Altijd is het eten ontzettend lekker en je krijgt genoeg! Vandaag ook een keer soep besteld, de kokos curry soep. Was ook weer heel erg lekker, echt een aanrader, die ga ik vanaf nu altijd bestellen! 12/29/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon altijd goed en op tijd. Eend is een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker, zelfs de kinderen vonden het erg lekker. Zeker een aanrader om hier eten te bestellen. 12/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was helemaal top, vriendelijk en voorkomend, maar bezorgtijd was half uur later dan het opgegeven kwartier, namelijk aangegeven tussen 18:00-18:15 en eten was er 18:52 12/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde wat langer maar was vooraf netjes aangegeven. Wederom heerlijk gegeten. Top!! 12/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo lekker dat ik door eet terwijl ik vol zit. 12/22/2022
Met Stokkies 5 stars after 2444 reviews
Met Stokkies