Reviews


5 stars after 3017 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten en snelle bezorging 7/15/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, superlekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Weer Top !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst was 1 hele compacte bol die niet uit elkaar viel, leek niet helemaal meer vers 7/13/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed menu! 7/12/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en lekker en veel 7/11/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging perfect op tijd! Eten was heerlijk! En Nederland staat in de halve finale🤣 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/5/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! En goede service, ik had een fout gemaakt met mijn bestelling en dat werd heel prettig opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Producten zijn echt vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zaak, goeie service, vriendelijk personeel en heerlijk eten! 6/29/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl! 6/28/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief goed eten, heerlijke smaken en ruime porties. Bestelling was keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar! 6/28/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en lekker 6/28/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was binnen de tijd. Het eten is erg lekker en warm. Heerlijk! 6/27/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd.. snelle service 6/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het lukte mij gisteren niet om de bestelling uit te voeren vanaf mijn Google Pixel telefoon (via Google Chrome 126.0.6478.110 - Android 14 - Pixel 5). Op het moment dat ik op de rode 'Bestellen'-knop drukte gebeurde er niets. Via mijn laptop (desktop site) lukte het gelukkig wel. Dus wellicht dat er iets mis is met de mobiele website? 6/24/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Veel variatie, ruime porties met liefde bereid. De saus wordt nu niet meer apart meegeleverd maar in de gerechten verwerkt. Prima oplossing en goede verdeling. Ook de bezorging was top: vlot, vrolijk en correct. Kortom: we hebben weer volop genoten. 6/24/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, gezonde maaltijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen minimaal 1x per week bij met stokkies. Jammer dat vandaag de wokbox maar half vol was. Dat zijn we niet gewend. De salades waren erg lekker. 6/22/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/22/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T was heerlijk! 6/19/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou gemakkelijker zijn, als je je wensen direkt bij de bestelling kan bijzetten ipv helemaal op het einde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en vers 6/15/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/12/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrr! Zoals altijd. 6/12/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 foutje, ondanks dat het ook goed op het eet bakje stond: ei bij de vegan maaltijd, maar goed, die heb ik er zelf afgehaald… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer veel vlees en minder groente. Vonden wij jammer 6/7/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/6/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! Betrouwbare service en vriendelijk personeel. 6/5/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowls. Met zorg bereid en lekker vers! 6/5/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vraag iedere keer om een maaltijd zonder pinda’s seroendeng, maar telkens krijg ik toch seroendeng. Ik gaaf het zowel bij de allergieën als in de vrije tekst aan. Gisteren was de 3de keer. Heel vervelend. 6/3/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk! Goede kwaliteit en prijsverhouding. Prettige bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg geen antwoord op de vraag of er ook op mijn postcode wordt bezorgd. 6/1/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gebakken rijst was erg zout 5/31/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten !! Makkelijk besteld en keurig op tijd bezorgd 👌👍 5/29/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/28/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle 5 sterren meer dan waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker, goed gevuld en keurig op tijd afgeleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Met Stokkies 5 stars after 3017 reviews
Met Stokkies