Reviews


5 stars after 1999 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele extra Goede service en heerlijke poke bowl gegeten! 12/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk kerstavond diner gehad! Fijne feestdagen 🎅 12/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de noedels te gaar en te zacht. 12/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is heerlijk, vers en binnen de afgesproken tijd bezorgd. Super!🥰👍 12/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Echt goed alles. Bestellen via de websitebezoek is even puzzelen, maar gelukt. Beetje vreemd… 4 menu’s besteld en 3 proefbakjes spekkoek. Maar goed, we kijken een gegeven paard… etc This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat het deze keer niet warm was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer tevreden, maar dit keer was de bestelling voor ons onvoldoende verwarmt.Jammer. M.v.g Wim en Catrien Mulders. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij invoer postcode (‘check of ook bij jou bezorgd wordt’), kregen we geen bevestiging of er wel of niet bezorgd werd, dus dat was onduidelijk op de website. Verder hebben we goed gegeten! Dank! 12/18/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij altijd blij met stokkies !! Fijne kerst en een 2022 zonder covid 12/18/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker....iedere keer weer.... 12/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en prima opntijd 12/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk en gezond gegeten, wij gaan hier zeker vaker bestellen! Wij vonden het in eerste instantie wat prijzig, maar toen het eten bezorgd werd begrepen wij waarom! Een aanrader! 12/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top👌👏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was allemaal top👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top en vers en erg lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3menu's besteld en afgehaald. Kwaliteit is prima en smaakt ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar 1 van de menu's was niet wat we besteld hadden, ipv iberico vingers hebben we garnalen gekregen. 12/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd. Eten van hoge kwaliteit en goed warm. Diverse onderdelen (vlees, rijst, groenten, e.a.) in goede verdeling. Website zou voor gebruik op mobiele telefoon wat duidelijker kunnen waar het gaat om de keuzes als je een gerecht hebt genomen. Maak in ieder geval onderscheid tussen (1) groenten en (2) rijst/noedels. 12/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer verrukkelijk 🤤 12/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, elke keer weer 12/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd heerlijk! 12/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het zou handig zijn als je de bestelling in een keer in het winkelwagentje kan plaatsen en niet elke keer weer terug moet naar het menu 12/6/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het zou handig zijn als je de bestelling in een keer in het winkelwagentje kan plaatsen en niet elke keer weer terug moet naar het menu 12/6/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede en lekkere maaltijd. Bezorgd binnen aangegeven tijd. Niks op aan te merken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker eten! En altijd optijd en warm, vriendelijk personeel aan de deur, altijd tevreden. Er wordt gekeken naar het berichtje wat je er bij kan zetten tijdens de bestelling maken en er wordt gelijk wat mee gedaan. Toppers! 12/4/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was een uur te vroeg en minder warm dan ik gewend ben. 12/4/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 12/3/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten👍 12/3/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gegeten. Vlotte bezorging en goede porties. 12/3/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer verrukkelijk. 12/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam super snel! Misschien iets te snel want we kregen ipv 2 keer gehaktballen en 1 keer garnalen. 3 keer gehaktballen voor de kiddo’s Verder smaakte het weer heerlijk offcourse ☺️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super dat jullie ook naar gendt komen,het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, bezorgd volgens afspraak, top! 11/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten !! 11/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! Wel 1 klein foutje, de sauzen waren omgedraaid van de wok boxen. Kan gebeuren! 11/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk maar wel jammer dat het ei zo zout was... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Met Stokkies 5 stars after 1998 reviews
Met Stokkies