Reviews


5 stars after 2304 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten zag er niet alleen lekker uit maar smaakt ook heel erg lekker!! 1e keer maar zeker niet de laatste keer, ook al moet ik daar 20 minuten voor rijden.. 8/11/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 8/11/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer geweldig. 8/10/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd goede kwaliteit en lekker 8/4/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, lekker vers! 8/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en keurig volgens planning bezorgd. 8/1/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk en perfect 8/1/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd kwwwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De blackbeangarlic saus was veel te zout voor mij, helaas. 7/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke opmerking bij de bestelling geplaatst over geen nootjes en groene bonen in mijn maaltijd. Stond zelfs op de bon die erbij zat. Maar het zat er helaas alsnog vol mee. Er is dus niet naar mijn opmerking gekeken. Dus als tip voor de volgende keer, voor volgende klanten, lees de opmerking! :) 7/28/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en goede bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestelproces, snel bezorgd, goed warm, erg lekkere veggie maaltijd, ziet er smakelijk uit. 7/21/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! De soep was lekker en de pokebowl was van top kwaliteit! 7/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals iedere keer.. HEERLIJK 7/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld en ga zeker vaker bestellen:) Ik had de wokbox met Gamba's. Grote portie met genoeg Gamba's. Eten werd super snel bezorgd en was zelfs nog heet! Ik ben zeker benieuwd naar alle andere gerechten. 7/14/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de zwarte bonensaus met Harlingen dit keer erg zout van smaak. 7/14/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/13/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot kunnen bestellen via de duidelijke website. Mooi op tijd bezorgd. En heel lekker gegeten! 👍 7/13/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd genieten! 7/12/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De afwikkeling van de bestelling en de te nemen vervolgstappen van nog een bestelling was onduidelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De maaltijd was lekker en prima van temperatuur 7/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was op tijd en waa weer erg lekker 7/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Poke Bowls en goede service. 7/1/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en vers eten, keurig op tijd bezorgd. Website bestelling werkt prima 6/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De Bricoli was vandaag echt te veel doorgekookt. Verder een heerlijke maaltijd. 6/28/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gevarieerd eten. Prima kwaliteit en heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekker eten en supervers. Ruim op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag weer heerlijk gegeten !! Wachttijd was 40 minuten, maar binnen 30 minuten werd het eten al bezorgd !! Top service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokabowl en wokbox besteld.Zeer snel bezorgd! Jammer dat de wokbox lauw was.Verder alles heerlijk! 6/25/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten!! Poke Bowl zalm met yapanse mayo is een aanrader met dit warme weer, Toppers ga zo door. 6/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T was weer heerlijk! 6/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toetjes ontbraken 6/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Be zorg tijd ging even de mist in. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde helaas erg lang 1 1/2 uur en 1 maaltijd was niet correct geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben vandaag ruim anderhalf uur op de bezorging moeten wachten! Niet erg klantvriendelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, gezond en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppp 6/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goed heet, lekker veel groente, alles op tijd klaar, de soepjes zijn zalig, kortom, een aanrader! 6/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Met Stokkies 5 stars after 2304 reviews
Met Stokkies