Reviews


5 stars after 2444 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, warm en netjes op tijd 12/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele goede service. Misschien een idee om mbt allergieën op de website iets specifieker te zetten wat overal in zit? Verder top 12/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Kom zeker terug 😀 12/17/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en héél lekker! 12/17/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb heerlijk gegeten van de pokebowl. Echt lekker😋🥢 12/16/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijk 12/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
keurig op tijd, goed en vriendelijk bezorgd. de kwaliteit zoals altijd prima 12/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed Lekker Snel geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door de website wordt het besteladres verhaspelt me het adres van de contactpersoon. Website ziet er gelikt uit. 12/8/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas, niet van jullie gewend, maar helaas was mijn broodje redelijk zwart aan een zijde(onderzijde natuurlijk🙃) 12/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is prima, de website is daarintegen slecht. Met een account moet je iedere keer aaangeven waar je woont en of daar bezorgd wordt. 2e punt van kritiek, je moet cookies accepteren anders kun je niet bestellen/ betalen. Klacht kun je indienen maar moet je tijdens het bestellen doen en kun je later niet meer doen… Erg jammer Greetz H@ns 12/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden, super lekker vers eten! 12/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker. 12/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten 12/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, super vers. Heerlijk gegeten. 12/1/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zooooo lekker! 11/28/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg was het eten niet meer heel warm bij de bezorging 11/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de pokibowl zalm wat nat! 11/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd!! 11/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De veggie bowl met shitakes was zo lekker! 11/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super lekker en op tijd! 11/21/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets op aan te merken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten, top! 11/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel geregeld. Altijd top! 11/18/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/16/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super goed 11/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer onsmakelijk Poke Bowls zalm. Dit hebben we hier nog nooit meegemaakt. Voor ons wel gelijk de laatste bestelling die we hier hebben gedaan 11/10/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en was goed warm. Het is weer een aanrader 11/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd, lekker warm en niet geheel onbelangrijk heerlijk gegeten! Verse ingrediënten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat als ik opgeef GEEN rodekool, er toch rodekoolbij gedaan wordt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een haar in mijn eten 11/5/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal goed! 11/4/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 11/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed. Die wokbox met eendenborst is fantastisch! 11/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 10/31/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgt lekker warm en kwaliteit eten top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd ontzettend lekker 10/29/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 10/28/2022
Met Stokkies 5 stars after 2444 reviews
Met Stokkies