Reviews


5 stars after 1635 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super! Fijn dat het weer zo snel gebracht is. 5/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 5/26/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten zag er goed uit en was van goede kwaliteit. Heerlijk gegeten. 5/25/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles geweldig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, warm en netjes op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit super; net zoals alle andere voorgaande keren. Deze keer alleen beduidend minder warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk bedankt! 5/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk!! Lekker veel verschillende soorten knapperige groenten en malse stukjes kip en een lekkere saus! 5/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nieuwe bakjes zijn echt top. Komt kwaliteit van het eten ten goed ;)! 5/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5-10 minuten later gereed dan afgesproken afhaaltijd, maar gezien de drukte begrijpelijk en volledig de moeite van het wachten waard. Ik heb het liever zo, dan dat het al 10 minuten staat koud te worden namelijk. Het was de eerste keer voor ons, maar zeker niet de laatste keer (ondanks dat we er 14km voor moeten rijden). Met name de soort, hoeveelheid en smaak van de gebruikte groentes vonden wij super! 5/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 5/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden is heerlijk eten 5/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede poke bowls. Hier gaan we zeker weer bestellen 5/14/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 5/14/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord heerlijk!! Lekker gegeten en met dan voldoende 5/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de Japanse mayonaise vervangen door Japanse soyasaus. Verder was het weer heerlijk. 5/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer een heerlijke maaltijdsalade met gebakken garnalen. Toppie hoor. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 van de 4 gehaalde boxen waren koud. 5/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer Mmmmm Peer! 5/7/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten, het werd supersnel bezorgd en ook nog eens met een heerlijke bak ijs nadat ik bij de opmerking had geplaatst dat we iets te vieren hadden! 5/7/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gerechten, en bezorgen 5/6/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst eten besteld bij Met stikkies. Het smaakt heerlijk. Noodles met kip en Inerici ringvingers: een goede portie mee genoeg (veel) beeld en groente. Alles mee smaak en goede bite. De verpakking is recyclebare. Voor herhaling vatbaar. 5/6/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, heerlijk vers, niet vet en precies genoeg. Blij met Stokkies! Normaal haal ik zelf even af (ben tegen al die rondscheurende bezorgscooters) maar we keken nu F1 en de bezorger was er sneller dan Max. Wel heel gemakkelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat meerdere keuzes inzet kindermenu zou mooi zijn. Verder heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 😁 en mooi op tijd bezorgd 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten !! Snelle bezorging ! Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowl tonijn met rijst en groente. Ga zo door! 5/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
andere gerechten genomen dan de vorige keer en weer even heerlijk gesmuld. 5/1/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw erg lekker en prima bezorgd. Tot de volgende keer 4/30/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Maaltijden waren weer heerlijk! Onze bestelling werd alleen wel pas erg laat bezorgd. Is het niet mogelijk dat de website een actuele bezorgtijd geeft tijdens het bestellen? 4/29/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en fijne afhandeling van bestelling 4/29/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten, porties niet te groot, alleen bij het afhalen even moeten wachten, het was erg druk. 4/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Moest gisteren super lang wachten mijn bestelling. 17.54 besteld om het 18.45 op te halen, buiten gewacht en kreeg het om 19.15. En thuis komend zat er 1 verkeerde bestelling tussen ipv gamba's had ik kippendijen. Mijn vrouw was daar niet blij mee. 4/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had besteld om om 18:45 af te halen. Het eten was pas om 19:15 gereed. Dat is wel jammer. Maar het was ook enorm druk, en iedereen was super hard aan het werk! Mijn advies is wel om niet zoveel bestellingen aan te nemen. Het eten is ZO goed, dan is het zo zonde als de wachttijd zoveel langer is dan verwacht. Dit was voor ons niet de eerste maar. Maar nogmaals, het eten is echt super en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Maar het is jammer dat je in het weekend/feestdagen al rekening moet houden met minimaal een half uur langere wachttijd dan aangegeven. De fooi had ik al gegeven bij afhalen ;) 4/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de gezelligheid moet je zelf zorgen, maar de voorgerechten en de hoofdgerechten waren voortreffelijk. Gigantische lekkere smaak . Complimenten 4/27/2021
Met Stokkies 5 stars after 1634 reviews
Met Stokkies