Reviews


5 stars after 2196 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top bij elke bestelling! 5/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle 8 personen hebben genoten van de heerlijke maaltijd! Op tijd bezorgd, ziet er smakelijk uit, goed warm, groenten fijn beetgaar, ruim voldoende. Kortom: het was weer smullen. 5/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, lekker warm, op tijd klaar en er was vriendelijk personeel. Zeker aan te raden! 4/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk eten😀, altijd nette service 🤩 4/27/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers eten en altijd op tijd bezorgd. 4/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was verrassend lekker helemaal top 4/26/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten, echt top! 4/25/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dikke noodles ipv de bestelde dunne gekregen. 4/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 4/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten en zeer vriendelijke en fatsoenlijke bezorgers. 4/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Today the food was good. Will order again! 4/21/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏻 4/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar! Het eten was erg lekker, goeie porties en snel geleverd. 4/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! We hebben lekker gegeten👌 4/18/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, de vegetarische versie met gyoza’s. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima en lekker hoor!! Fijne Paasdagen 4/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super leuk dat jullie er iets extra's van het huis bij hadden gedaan! Iedereen heeft genoten van de heerlijke maaltijden! 4/14/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima op tijd bezorgd 4/12/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eerste ervaring en niks op aan te merken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten, snelle service. 4/9/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk! 4/9/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten en zeer vriendelijke bezorging. Ga zo door!! 4/9/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer TOP 4/6/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was op tijd. De maaltijden hadden wel iets warmer gemogen, maar de bezorger moest wel van Huissen naar Rijkerswoerd. 4/5/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet goed geleverd. We kregen 2x dezelfde bak terwijl we 3 verschillende gerechten haden besteld. 4/4/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was heerlijk geraldine Huissen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere gerechten van zeer goede kwaliteit, voor een een goede prijs en heel eenvoudig online te bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om via de site te bestellen moet je wel snappen dat je elk menu eerst helemaal af moet maken ( rijst of noodles, welke saus) en vast wegzetten voor je het volgende menu kunt bestellen. Ook als je 3 dezelfde menu’s wilt moet je 3x alles apart bestellen en wegzetten voor je af kunt rekenen. 4/2/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten was helaas niet erg warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stokkies is altijd op tijd en uitstekend van kwaliteit. Weer lekker gegeten! 3/25/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en erg lekker! 3/24/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Top !! 3/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was verrukkelijk 3/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer 3 werf- heerlijk heerlijk,heerlijk 3/22/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 3/21/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vroeg genoeg besteld maar toch nog te laat bezorgd en het eten was niet erg warm meer en er zaten minder noten in dan dat we gewend zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgservice is prima en het eten was lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie! 3/19/2022
Met Stokkies 5 stars after 2196 reviews
Met Stokkies