Reviews


5 stars after 1488 reviews
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, super genoten 3/31/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/31/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super vers en lekker!!! 3/31/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, lekker vers! 3/31/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en warm aan de deur bezorgd. De kokos rode curry soep is een echte aanrader. 3/31/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch!! 3/30/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook dit keer evenals de voorgaande keren zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en snelle levering :) 3/27/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heel erg lekker! 3/22/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We werden aangenaam verrast met heerlijk ijs omdat onze bestelling iets langer duurde dan verwacht. Dat is goed zorgen voor je klanten. Verder was het eten zoals altijd heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik miste bij mijn gerecht groente. Mogelijk heb ik iets fout aangevinkt. De website was even zoeken hoe het werkte 3/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekker gegeten 3/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Iets later bezorgd dan gepland. Maar netjes gebeld door jullie dat het iets later werd. Geen probleem dus👍🏼 3/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, goede bezorging 3/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en eten was heerlijk! Echt een aanrader. 3/20/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerder dan ooit ;) 3/19/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pokébowl zalm was verrukkelijk 3/17/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. 3/17/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en de gerechten van goede kwaliteit 3/16/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/16/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extreem tevreden!!! Het eten was heel erg lekker. 3/15/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een echte aanrader, alles was perfect een dikke 10! 3/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, warm en vriendelijk. We bestellen hier altijd, waarvan we het altijd heerlijk krijgen!! 3/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! 3/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minder lekker dan normaal. Weinig en vetter vlees. En onderkant gerecht was heel nat en bovenkant te droog. 3/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat jullie niet in Doornenburg bezorgen 3/13/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Heerlijk vers eten en een perfecte portie. Hele leuke ‘bediening’. 3/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker, verse ingrediënten en echt waar voor je geld! Bestel zeker nog een keer. 3/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zo als altijd. Het eten was nog lekker warm. 3/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Als positieve feetback: misschien is het mogelijk om de gerechten wat warmer te leveren? Met vriendelijke groet, Wim en Catrien Mulders. 3/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanzelfsprekend weer heerlijk gegeten! Bij thuiskomst bleek een gerecht te ontbreken. Maar keurig herstelt door de crew van Met Stokkies en daarbij zeer schappelijk een heerlijk extraatje erbij, fantastische service! Daar word je blij van! 3/8/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak van Stokkies besteld, deze keer een maaltijd salade besteld, die was ook erg lekker. Heerlijke verse producten en het eitje bovenop.....het lijkt misschien simpel...maar die is perfect. Jullie verdienen een ster! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Met Stokkies Wijngaarden 3 0263250361
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kan rustig geloven dat alle lovende recensies echt door klanten zijn geschreven. Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Met Stokkies 5 stars after 1488 reviews
Met Stokkies